14. tammikuuta 2016

Marmoroitu seinäYhteistyössä: K-rauta, Rautia, WallVision ja Metsä Board

 Nyt se alkaa! Unelmatapetti-designkilpailun äänestys starttaa siis tänään. Pääsette äänestämään omia suosikkejanne bloggaajien suunnittelemista tapeteista. Oma tapettikuosini on muokattu käsin tekemästäni marmoroinnista ja muutettu mustavalkoiseksi. Kuvio on koko seinän kokoinen. Tämä onnistui paremmin kuin uskalsin odottaa. Pinta on kauniin elävä ja kädenjälki näkyy edelleen.

Kuvissa vilahtaa myös toinen meille muuttaneista uusista kalusteista, joista mainitsin joulukuussa. Lipasto on jäämässä olohuoneeseen ja on itse asiassa olohuoneen ensimmäisiä pysyviä kalusteita. Lipastosta tulossa vielä lisää ihan omassa postauksessaan.

Kaikki suunnitellut tapettikuosit näet tästä. Oma tapettikuosini kilpailee numerolla kuusi. Äänestys on käynnissä 14.1-14.2. Kiitos jo etukäteen kaikille äänensä antaneille!

6 kommenttia

 1. Hei, tapettisi on tosi hieno, ei liian hallitseva eikä myöskään jää "seinäruusuksi" :)
  Minkä kokoinen tuo kuvio on, jos on siis seinän kokoinen?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elli :) Seinällä jolle tapetti on mitattu on korkeutta 2,6m (ilman listoja) ja leveyttä reilu 3m.

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi juuri kun etsiskelen rakentamiseen ja asumiseen liittyviä blogeja. UPEAN näköistä teillä! Ah! Olen itsekin haaveillut joskus vanhasta puutalosta, mutta jos kädessä pysyy vain padi niin ei ehkä ole minun juttuni. Käy tutustumassa blogiini meilahdenmutsi.blogspot.fi, mietiskelen siellä asumista yleisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Pitää käydä kurkkamassa blogiasi – kiitos vinkistä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voihan sen niinkin nähdä :D En tosin ole ikinä räkää seinällä nähnyt eli vaikea sanoa :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.