9. joulukuuta 2015

Villa Olivian Joulukalenteri




Nyt on vuorossa erittäin helppo ja yksikertainen kranssi, joka toimii hyvin myös ulkona. Tässä käpykranssissa olen käyttänyt pohjana metallihenkaria. Henkarista tulee täydellisen kokoinen pohja, jota on helppo työstää. Tähän kranssiin jätin henkarin koukun, jolla kranssi on helppo laittaa paikalleen roikkumaan. Käpyjen päät on upotettu valkoiseen maaliin.

Venytä käsin metallinen henkari mahdollisimman pyöreäksi. Tiukemmat mutkat saat suoristettua vasaralla naputtamalla kovaa pintaa vasten. Kävyt on kiinnitetty pohjaan rautalangalla kieputtamalla. Tähän voi halutessaan sitä vielä koristenauhan koukun ympärille. Itse pidän vähän yksinkertaisemmasta ja ei niin romanttisesta ilmeestä.

14 kommenttia

 1. Tosi kaunis! Aivan huippu just noin, kun koukku on paikoillaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Valkoinen raikastaa kivasti!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja simppeli.Itse tykkään luonnonmatskuista ja hillityistä koristeista:)

  VastaaPoista
 4. Kekseliästä käyttöä henkarille! On hauska, kun koukkuosasta yhtäkkiä tajuaa, mikä kranssin runkona oikein on.

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva. Käpyjä olis henkari puuttuu. On mukavaa kun joku jaksaa jakaa ideoitaan. T Riitta

  VastaaPoista
 6. Hieno! Jossain näin sellaisenkin kranssin, jossa yläosa oli henkarista oli jätetty paljaaksi, sekin oli hauska idea. Toivottavasti ehtisin huomenna metsästämään vähän käpyjä, viimeksi keksin sen homman tietenkin juuri sinä hetkenä, kun sitä lunta oli hetken maassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Naurispelto! Itsellänikin on moneja jouluna käynyt niin, että kaivan lumen alta sammalta ja käpylä :D Nyt ei ainakaan täällä etelässä taida olla pelkoa siitä.

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.