10. joulukuuta 2015

Villa Olivian Joulukalenteri
 

Tämän päiväisestä kranssista löytyy sama pohja kuin eilisestä eli metallihenkari. Tällä kertaa olen napannut koukun irti ja piilottanut liitoskohdan puolukanvarpujen alle. Olen nähnyt tämän idean toteutettuna niin havuilla kuin mistelinoksilla, mutta itse olen juuri nyt todella luomoutunut puolukanvarvuista.

Varvut on kiinnitetty pohjaan rautalangalla kieputtamalla. Lopuksi olen laittanut kuusenkynttilän kiinni. Pysyy muuten todella hyvin paikallaan tässä. Ripustuksen olen tehnyt ohuella rautalangalla.

Mitä vihreää teidän kransseihin tulee?


2 kommenttia

  1. Kaunis! Minä olen tänä vuonna tehnyt kranssin kanervista (ja toisen rakuunan talventörröttäjistä, mutta se on siis ruskea, puuliiterin oven kranssi). Äsken hypistelin ulkona tuota pihan tuijaa vai mikä lienee, siitä voisi muutamat oksat napsia. Puolukkaakin katselin, täytyy varmaan käydä hakemassa sitäkin :)

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.