10. marraskuuta 2015

Unelmien tapetti – Millaisen tapetin suunnittelisin meille?


 Yhteistyössä: K-rauta, Rautia, WallVision ja Metsä Board

Sain viime kuun lopulla tietää, että minut on valittu mukaan Rautakeskon (K-rauta & Rautia), WallVisionin ja Metsä Boardin järjestämään #unelmatapetti-designkilpailuun. Kilpailuun on valittu mukaan 12 bloggaajaa, minä mukaan lukien.

Pääsemme siis jokainen suunnittelemaan oman tapetin. Suunnitelmasta tehdään ihan oikea tapetti paperille, jonka pääsemme tapetoimaan ensi kuussa omaan kotiimme. Kaikkien tapetit tulevat olemaan mustavalkoisia, mutta muuten vain mielikuvitus tulee olemaan rajana!

Täällä on ollaan niin keskellä luontoa, että varmaan muusta voi inspiroitua kuin luonnosta! Idean omaan tapettiin sain suoraan omalta pihalta. Domargårdilla kasvaa valtavia vanhoja tammia. Vaikka paljon on muutoksia Domargårdin pihapiirissä tapahtunut vuosisatojen aikana, tammet ovat pysyneet paikallaan. Tammet pääsevät siis osaksi omaan tapettiin tavalla tai toisella. Ideoita on paljon ja nähtäväksi jää missä muodossa ne siirtyvät paperille.

Jännittävää päästä seuraamaan miten erilaisia tapetteja eri bloggaajilta syntyy! Suosikki tapettiasi pääset äänestämään ensi vuoden alussa. Lukijat voivat osallistua #unelmatapetti-instagramkilpailuun. Kilpailuun voit osallistua lataamalla kuvan Instagramiin ja merkitsemällä se #unelmatapetti. Palkintona satojen eurojen arvosta unelma tapetteja. Lisää tietoa tästä.

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.