9. marraskuuta 2015

Styleroomin haastattelu ja Kutsuva eteinen


Domargård Villa Olivian lähdettyä mukaan Styleroomin blogeihin on uusia lukijoita tullut lisää. Monelle kaikki täällä on kaikki siis ihan uutta ja kirjoittaja vielä ihan vieras. Parempaan paikkaan ei siis olisi voinut osua Styleroomin haastattelu, joka julkaistiin viime viikolla. Julkaisen vastaukset nyt täälläkin jos joltain on mennyt ohi. Kaikki Styleroomin bloggaajat löytyvät muuten nyt kätevästi samasta paikasta. Sivulta pääset helposti seuraamaan meidän uusia postauksia.

Tässä vastaukset Styleroomin kysymyksiin:

Miten ja missä asut?

Asun avomieheni kanssa Porvoossa Domargårdin kartanon sivurakennuksessa. Talo on rakennettu 1800-luvun alussa palvelusväen käyttöön ja meillä on asunut muun muassa kanalanhoitaja, puutarhuri sekä hevosenkuljettaja. Me olemma laittaneet taloa kodiksemme vuodesta 2011 alkaen.

Mitä ihmiset usein kommentoivat tullessaan teille?

Lähes jokainen meillä vieraileva kommentoi kotimme tunnelmaa. Tänä kesänä huomiota on saanut myös julkisivun maalinpoisto.

Mikä on paras kohta tai ominaisuus kodissasi ja miksi? Entä mikä ärsyttää?

Paras ja samalla ärsyttävin ominaisuus tässä kodissa ovat isot huoneet. Isot huoneet antavat paljon mahdollisuuksia kalustamisen suhteen, mutta samalla meiltä puuttuu pienempiä tiloja kuten kodinhoitohuone ja vaatehuone.

Kuvaile lyhyesti sisustustyyliäsi ja kerro miten se on muokkautunut vuosien aikana.

Omaan sisustustyylini ovat aina kuuluneet vanhat tavarat. Vuosien varrella osa vanhasta tavarasta on vaihtunut antiikiksi. Tyylipuhdasta antiikkikotia meillä ei kuitenkaan ole vaan yhdistelemme paljon vanhaa ja uutta. Eniten minua inspiroivat englantilaiset sisustuslehdet ja luonto.


Mitä väriä / materiaalia / tuotetta, et haluaisi kotiisi?

Värikäs retrotyyli on ehkä kaikista vierain itselleni. Materiaalina muovi on varmasti se mitä eniten vältellään kun perinnekohteessa asutaan.

Annatko blogissasi aidon kuvan kodistasi?

Yritän ainakin antaa. Toki täällä siivotaan ennen valokuvia ja nähdään vaivaa kauniiden kuvien eteen, mutta mitään ei lavasteta blogia varten. Blogi on kauniita hetkiä arjesta ja meidän elämästä.

Kerro joku kotiin tai sisustamiseen liittyvä muisto / kommellus / moka.

Ensimmäisenä tulee mieleen kesällä maalaamani ovenkarmit. Olin huolissani sotkevatko koirat itsensä maaliin, kun perinnemaalit kuivuvat melko hitaasti. Koirat osasivat kuitenkin väistää hienosti, mutta miehellä oli useampaan otteeseen maalia olkapäässä ja selässä.


Meidän eteinen on mukana Styleroomin ja Jeld-Wenin Kutsuva eteinen -finaalissa. Finalisteja pääset äänestämään tästä. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 200 euron arvoinen tuotepaketti kotiin kuljetettuna. Arvontaan voi osalllistua 15.11 saakka.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia

© Local Artisan. Design by Fearne.