3. lokakuuta 2015

Sinne Porvoo ja Oktoberfest-menu


Pääsimme eilen paikallisten bloggaajien kanssa kokeilemaan ravintola Sinnen tarjoamaa sadonkorjuukauden Oktoberfest-menua. Menu on tarjolla koko lokakuun ajan. Menusta löytyy liha- ja kalavaihtoehdot pääruoista. Itse otin kalavaihtoehdon, joka oli uunissa paahdettua nieriää, punajuurta ja vuohenjuustoa. Oktoberfest-menun kanssa voi ottaa myös menuun suunnitellun viini- tai olut-menun.


"Bistro Sinne, sittemmin Sinne Porvoo on Porvoon länsirannalla Taidetehtaan yhteydessä ja Sinne Helsinki on palanen idyllisintä Porvoota, keskellä Helsingin ydinkeskustassa.

Liikeideamme on tuottaa helposti lähestyttävää ruokaa ja rentoa palvelua. Inspiraatiomme lähteet ovat lähellä tuotetussa ruoassa, puhtaissa mauissa ja yksinkertaisuudessa. Parhaat maut loihditaan mielestämme puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista, sen suuremmin konstailematta. Sen minkä teemme, teemme sen intohimosta ruokaan ja juomaan. Sesonkiluontoisuus määrittelee toimintaamme, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme aina riittävän mielenkiintoisia ja vaihtelevia menukokonaisuuksia. Tuomme mukanamme Porvoosta parhaat Itä-Uudenmaan tuottajat ja heidän erinomaiset raaka-aineensa. Katseemme on myös käännetty kohti muuta Suomea, Pohjoismaita ja Eurooppaan, jotta voisimme ryydittää keitoksistamme höyryävän herkullisia."


Houkuttelevalta ainakin näyttää! Annokset olivat niin kauniita, että kameraa oli vaikea laskea kädestä. Oma suosikkini oli ehdottomasti alkuruokana tarjoiltu tattikeitto. En ole yhtään sieni-ihmisiä. Rakastan hyvissä ravintoloissa juuri sitä, että ne omat inhokit saadaan muuttumaan lemppareiksi. Tätä olisi voinut syödä koko kulhollisen!(29.9-30.10)

Kermaista tattikeittoa

Riistapyörykät, sipuli-perunapyrettä ja puolukkasurvosta
TAI

Uunissa paahdettua nieriää, punajuurta ja vuohenjuustoa

Hunajalla maustettua Taleggio-juustoa

Pieniä ohukaisia, vaniljajäätelöä ja olutsiirappia


 

Kiitos vielä Sinnelle mahtavasta ravintolaelämyksestä sekä VisitPorvoolle, joka oli meille illan järjestänyt! Voin lämpimästi suositella poikkemaan Sinnessä Oktoberfest -menun aikana. Muistakaa tehdä pöytävaraus ajoissa, koska tämä ravintola harvemmin näyttää tyhjältä. Pöytävarauksen voit tehdä tästä.


Porvoon Taidetehdas
Läntinen Aleksanterinkatu 1
06100 Porvoo

puh. 010 3228 142

Ryhmävaraukset ja -myynti
myynti@nordicravintolat.fi

Instagram: sinne_porvoo


Illallisen tarjosi Sinne Porvoo. Järjestäjänä VisitPorvoo.

4 kommenttia

 1. Oli tosi kivaa ja hyvää ruokaakin :-) Itse en ole vielä ehtinyt edes vilkaista kuvasaldoani, tuliko yhtään järkevää otosta, ja sinulla täällä onkin jo kaunis postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde! Oli todella mukava tavata teidät kaikki :) Pian uudestaan!

   Poista
 2. Kaunis kuvaus! Tämän perusteella harkitsisin vakavasti, jos en olisi jo syönyt kyseistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Kaikkien postaukset näyttää niin herkullisilta :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.