9. lokakuuta 2015

Blossa 2015 – Earl Grey


Tätä on odotettu! Kyselin jo jokin aika sitten Alkosta, koska Blossan tämän vuoden glögi ilmestyy Alkon hyllyille. Kävimme eilen kauppareissulla kurkkaamassa ja siellähän niitä oli! Tai tarkemmin sanottuna vain muutama. Joku muukin on siis innolla Blossan tämän vuoden makua odottanut.

Pullon ulkoasu on aivan mieletön – kuin tilauksesta meille tehty. Oli pakkoa kaivaa sinivalkoiset astiat heti tämän seuraksi. Tämän vuoden glögi on suunniteltu yhdessä The London Tea Companyn kanssa ja maustettu bergamontilla, pomeranssilla sekä appelsiinilla. Olen itse suuri earl greyn ystävä enkä malta odottaa tämän pullon avaamista. Katsotaan miten lähelle joulua maltan odottaa!Tämän vuoden Blossa tulee varmasti loppumaan nopeasti Alkoista jo pelkän ulkoasunsa ansiosta. Muistakaa siis hakea ajoissa omanne! Onko kukaan muu yhtä innoissaan tämän vuoden Blossasta?

16 kommenttia

 1. Apua miten upea pullo, niin kaunis!
  Ehdottomasti hankittava meillekin :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis pullo! Aivan uusi tuttavuus minulle. Syysiloja! Tuija

  VastaaPoista
 3. oijee, olen innoissani, earl grey on lempiteeni ja kyllähän se varmaan hienosti maustaa glögin. pitää mennä tilaamaan Imatran Alkolta etten jää ilman_ tai jos ne ei täällä idän rajoilla tunne juttua! Terveisin Tuula, Kunkku ja Cille.

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten KAUNIS! Meillä myös sinivalkoinen astiasto ja tuo on nyt niin herkullisen näköinen että huomenna täytynee tulla töistä kotiin alkon kautta ;)

  VastaaPoista
 5. Siis tuo pullo on täydellinen! Taidanpa itsekin yrittää metsästää omani. :)

  VastaaPoista
 6. No nyt! Oon ollut innoissani noista pulloista joka kerta ja makukin on aina niin mainio. Joko ne on kaupoissa.. pitää äkkiä hakea oma - tai siis useampi pullo jemmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse päässyt viime vuoden laventelia maistamaan. Tämän vuoden maku taitaa olla kyllä hitti :)

   Poista
 7. Oooh, onpas hieno todellakin! Ihanaa kun ei ole sellainen perinteinen joulunsävyinen vaan tuollainen kaunis. Täytyy varmasti hankkia myös kerrankin vain pullon takia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on pullo ollut tuossa koko ajan esillä – ihan vaan ulkonäön takia :) Pitää vielä muutama hakea jouluksi ennen kuin loppuvat.

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.