6. huhtikuuta 2015

Verhoomo Krono's – Sängynpääty

Meillä on ollut muutaman viikon kotona pyörimässä valtava pahviversio tulevasta sängynpäädystämme. Mallipäädyssä on piirrettynä nappien kohdat ja sen avulla olemme päättäneet muun muassa päädyn korkeuden. Päätyähän on suunniteltu jo pitkän aikaa, mutta nyt päätimme verhoilijan kanssa laittaa hommaan vauhtia. Eniten aikaa on mennyt varmasti allekirjoittaneen kangasvalintaa odottaessa..

Kuvassa näkyvä pääty oli se meidän inspiraatio ja unelma, mutta päädyimme lopulta hieman matalampaan. Vuoteemme on 140cm leveä – tai ennemminkin kapea. Valtavan korkea pääty olisi näyttänyt hassulta niin pienessä vuoteessa varsinkin kun haluan melko paksun päädyn. Vähän matalampana pääty antaa sopivasti näkösuojaa, muttei peitä liikaa kaunista ikkunaa.


 
Korkeus on siis päätetty ja projekti pääsee vihdoin kunnolla alkamaan. En malta odottaa valmista päätyä! Päädyn tekee Porvoolainen Verhoomo Krono's. Heidi on meille muutaman verhoilutyön ehtinyt jo tekemään enkä voisi olla tyytyväisempi. Myös omien asiakastöitteni verhoiltavat osat menevät tämän verhoomon kautta. Sängynpäädyn työvaiheita tullaan seuraamaan blogin puolella projektin edetessä.Yhteistyössä,

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.