2. huhtikuuta 2015

Marmoroituja munia ja kuivattuja kaisloja


Villa Olivian pääsiäinen on luonnollinen ja rustiikkinen. Koristelu on keskittynyt keittiöön ja ruokasaliin marmoroitujen kananmunien, kaislojen ja kukkien muodossa. Omalla kohdallani pääsiäinen näyttää melko työntäyteiseltä. Verstaalla on pakko ainakin käväistä molempina pyhäpäivinä. Kaikesta kiireestä huolimatta pääsiäisruohot on kylvetty ja koti näyttää valmiilta pääsiäiseen.

Pääsiäisenä on mukava yhdistää pastelleja sävyjä tumman rouhen puun kanssa. Kananmunat on hyvä ja edullinen tapa luoda pääsiäistunnelmaa. Niitä voi käyttää myös sellaisenaan jolloin ovat edelleen käytettävissä keittiön puolella pääsiäisen jälkeen.


Narsissit ja helmililjat ovat olleet pitkin kevättä osa sisustusta. Pidän näistä eniten nuppuisina, jolloin suorastaan huokuvat kevättä. Muutan ohraruohon sain kaikessa kiireessä istutettua, mutta parhaimillaan taitavat olla vasta pääsiäisen jälkeen.


Kananmunat muuttuivat viiriäisenmuniksi viime pääsiäisenä, kun kaupoista ei enää löytynyt oikeita. En tarkoituksella laittanut näitä talteen, mutta viikolla ullakolla käydessä ne osuivat silmiin erään ruukun pohjalta. Tällä kertaa nämä voisi laittaa tarkoituksella talteen ensi vuotta ajatellen. Näitä voisi tehdä lisääkin vaikka kokonaisen lasimaljan täyteen..


Meidän sängynpäätyprojekti on muuten ottanut askeleen eteenpäin – tästä lisää viikonlopun aikana. Iloista ja kiireetöntä pääsiäistä kaikille lukijoille!


6 kommenttia

© Local Artisan. Design by Fearne.