20. huhtikuuta 2015

Gysinge – Kauppa


Tässä vihdoin ja viimein kuvia ihanalta Gysingen reissultamme. Viikonlopun aikana oli jo tarkoitus laittaa nämä, mutta jonnekin se viikonloppu vain katosi. Päätin jakaa kuvat muutamaan postaukseen, koska kuvattavaa oli aivan valtavasti. Gysingen rakennusapteekki sijaitsee siis Gysingen ruukkialueella – Tukhomasta noin 160 km. Me vuokrasimme auton lentokentältä jolloin ajettavaa oli noin 120km. Reitti on erittäin mukava ja helppo ajaa.

Päivän aikana pääsimme tutustumaan Gysingen tiloihin ja tuotteisiin. Meille oli myös järjestetty mahdollisuus kokeilla eri tuotteita. Iltapäivällä meille luennoi väitöskirjan öljymaalin historiasta tehnyt Kerstin Karlsdotter Lyckman.Yllä olevaa tapettia tullaan näkemään meillä vasemman yläreunan harmaalla pohjalla. Sain matkaani isomman mallipalan ja se näytti kotona paremmalta kuin uskalsin odottaa.


Tätä suopaa lähti mukaan verstaalle. Tämä on ollut jo aiemmin käytössä ja hyväksi todettu, kun pitää saada maalit irti käsistä.Tulossa on vielä kuvia Gysingen ruukkialueelta sekä Gysingen muista rakennuksista ja pihapiiristä. Porvoolaiseen sisustuskauppa Kretuliiniin on tulossa jälleenmyyntiin Gysingen tuotteita. Gysingen tuotteista voi siis tiedustella lisää Kretuliinista! Tuotteet löytyvät Gysingen nettisivuilta.


Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.