22. maaliskuuta 2015

Pestävät paperipussit keittiössä


Päätin vaihtaa kevään kunniaksi iänikuiset hedelmäkorit johonkin uuteen. Musta kivi tuntuu aina välillä synkältä, mutta samalla siitä saa upee kontrastia valkoisille esineille. Valkoinen Uashmaman pestävä paperipussi (koko S), tarttui matkaani Kretuliinista. Olen haaveillut valtavan kokoisesta paperipussista polttopuita varten, mutta päätin aloittaa kokeilemalla pientä keittiön puolella. Nämä paperipussit ovat käsinpestäviä ja eri värejä sekä kokoja löytyy valtavasti. Isoimmissa säkeissä materiaali on hieman paksumpaa eli kestävät järeämpääkin käyttöä.


Nämä pussukat ovat aivan mahtavia yrteille, koska reunaa voi korottaa tarpeen mukaan. Tavallisissa purkeissa yrtit riipahtavat pitkin pöytiä melko nopeasti. Yrttien kanssa olen pitänyt pientä hedelmäpussia paperipussin ja yrittien välissä.Kuvausassistentti Vilgotin mielestä kuva oli muuten ok, mutta siitä puuttui italiaano.


Tämä puinen kapistuis löytyi viikolla kirppikseltä. Otin sen matkaani verstaalle ja putsasin. En osaa sanoa mihin tätä on käytetty – varmasti kuitenkin jokin keittiöesine? Välillä on huolestuttaa ottaa käyttöön vanhoja tavaroita, joiden alkuperäisestä käyttötarkoituksesta ei ole ihan varma. Eräs antiikkikauppias kertoi kerran gynekologisista pihdeistä, jotka oli ostettu salaatinottimiksi. Tässä tapauksessa asiakas oli tosin ollut tietoinen esineen historiasta.


Kevään merkkinä yrtit. Vaihdoin keittiön ikkunalle kukkien tilalle isot timjami- ja rosmariinipuskat. Keittiönpenkillä istuville koirille ei onneksi ole yritit maistuneet.

Meillä alkoi eilen taas uusi maalausprojekti, joka jatkuu vielä tänään. Tällä kertaa siveltimet viuhuvat uuden työnurkkaukseni parissa. 

Mukavaa sunnuntaita kaikille!


6 kommenttia

 1. Siellähän viuhuu siveltimet yhtenään! Ruokasali näytti todella hyvältä ♥
  Leppoisaa sunnuntaita sinne :)

  VastaaPoista
 2. Tuo puinen on samannäköinen missä mammani on tehnyt rosollia. Siihen kuului samanlevyinen terä jolla hakattiin rosolliainekset pienikisi😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja infosta Päivi! Laatikon sisäpohjassa näkee jäljistä, että jotain siellä on pilkottu. Tämän tapaista arvelin itsekin :)

   Poista
 3. Meillä kotona tehtiin myös tuollaisessa rosollia...

  VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.