15. syyskuuta 2014

Kumppariteline ja vanha saapasrenki


Tämä saapasteline sai alkunsa englantilaisten kurahuoneiden (mudroom) inspiraatiokuvista. En enää edes muista alkuperäistä kuvaa, mutta näin heti mielessäni tällaisen version meidän eteisessä. Meidän version olen toteuttanut vanhasta ikkunasta, joka löytyi rautakaupan ullakolta. Ikkuna oli todella huonossa kunnossa ja sopi täydellisesti tällaiseen projektiin. Pohjalle laitoin vanerin ja pintaan peittävän mustan mattamaalin.

Saapasteline on täytetty valkoisilla kivillä. Valkoiset kivet ovat aina todella huokoisia ja olinkin huolissani miten pitkään ne pysyvät siistin näköisinä. Hyvältä kuitenkin näyttävät edelleen ja roskat katoavat nätisti kivien sekaan. Pitäisi tehdä tästä versio jossa olisi ulos vedettävä lokero roskille – helpottaisi siivoamista kummasti!
Toinen uusi juttu eteisessä on Porvoon Wanhasta Rautakaupasta kesällä löytämäni saapasrenki. Tämä saapasrenki on ihanan rustiikkinen ja erottuu mukavasti valkoisesta lattiasta. Ja mikä parasta – se on erittäin hyvä käyttää!Toinen saapasteline pitäisi vielä tehdä vastapäisen naulakon alle. Puuttuu vain samankokoinen ikkuna, joka olisi yhtä huonossa kunnossa – käyttökelpoista ikkunaa en halua tähän uhrata :)


Mukavaa maanantaita kaikille!


13 kommenttia

 1. Olen tätä ideaa ihaillut jo monesti, mutta en ole saanut toteutettua. Tosi nätti! Meillä asuu kaksi hevosihmistä ja puutarhassakin tulee pyörittyä, joten likaisia saappaita riittää tässä huushollissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Tämä on osoittautunut todella käytännölliseksi :)

   Poista
 2. Hauska idea ja minulle ihan uusi! Näyttää toimivalta kauniin lisäksi.

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosi paljon juuri tuollaisesta brittien maalaiseteis-tyylistä. Meilläkin pyörii saappaita pitkin ja poikin, joten niille olisi kyllä hyvä saada oma paikkansa uuden kodin kuisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä pitäisi keksiä jokin teline pehmeävartisille nahkasaappaille – aina löytyy jonkun kengät saappaan varsien päältä makaamasta. Hienoja ideoita on englantilaiskodeissa tähänkin pulmaan keksitty :)

   Poista
 4. Todella kaunis ja hyödyllinen! Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 5. Oi miten hieno idea! Meillä mudroomina toimii pienen pieni kuisti ja jonkinlainen kätevä kumpparisysteemi pitäisi keksiä. Pitääkin käydä koluamassa Pinterestiä tuolla hakusanalla, enkkumaalaistyyliä kun on muutenkin tulossa isoon eteiseen.

  Löysin blogiisi Omppulan kautta ja jään lukijaksi!

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea ja hienoja ovat saappaat!

  VastaaPoista
 7. Moikka! Inspiroiduin tästä niin, että itselläni kehykset jo maalattuna �� voiko udella mistä hankit valkoiset kivet?

  VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.