15. heinäkuuta 2014

Linnut kehyksissäVihdoin ja viimein! Jo aikoja sitten Habitaresta ostetut lintukuvat ovat nyt kehyksissä ja seinällä. Neljä kuudesta kuvasta lähti kehystettäväksi. Asettelin kehystetyt kuvat ruokasalin päätyseinälle ikkunan kummallekin puolelle. Kuviin ei tullut lainkaan pahvireunaa, vain pelkkä kehys. Näin olen näitä ennenkin nähnyt kehystettynä ja kovasti pitänyt tyylistä. Samalla pääsin myös helpommalla, kun ei tarvinnut pohtia pahvin väriä ja sävyä. 

Ruokasalin seiniin on tulossa muutoksia värin suhteen. Postilaatikossa odottaa kokeilua varten purkillinen Kalklitirin maalia Saa kurkistaa blogin Mintulta. Mintun kotona on samaa maalia laitettu makuuhuoneen päätyseinään, johon ihastuin heti. Aluksi suunnittelin meidän seinille Tikkurilan Tunto -maalia, joka kuitenkin tuntui liian raskaalta. Pinta saa siis olla elävä, mutta ei liian levoton. Nyt pitää vain päättää maalaanko seinän yläosan, pelkän alaosan vai molemmat eri sävyillä. Otan mielelläni vastaan kokemuksia Kalklitirin maaleja käyttäneiltä!


2 kommenttia

  1. Olen etsinyt juuri tuollaista lintutaulua, jossa on varis, harakka, korppi ja muita. Ehkä vielä jostain bongaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä on vanha opetustaulu, jonka ympärille olevan vain naputellut kehyksen kasaan. Suunnitelmissa on kehystää ihan kunnolla lasin kanssa, mutta kehystysjono on niin valtava :) Tämä kuva oli hieman ylihinnoiteltu löytö paikalliselta kirppikseltä, mutta hetkeäkään en ole katunut :)

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.