12. heinäkuuta 2014

Kesätunnelmia töiden parissa


Blogi on kärsinyt hiljaisuudesta juhannuksesta saakka. Tämä ei varsinaisesti ole ollut mikään lomatauko vaan pelkkää kiirettä. Villa Oliviassa ei suurempia muutoksia ole tapahtunut, mutta verstaalla on ollut sitäkin suurempi kiire.


Kuvia ei siis suuremmin ole tullut otettua muualla kuin verstaalla. Työn alla on tällä hetkellä lumoava vanha Thonet -sohva. Sohva on sälynyt hienosti muutamia pintavaurioita lukuunottamatta. Vanerista istuinta ei pystytty enää pelastamaan. Maanantaina alkaakin uuden vanerin poraaminen.


Kuvassa oleva leppäkerttu oli eksynyt verstaalle asiakastöiden kuljettamana. Pieni ystävä pääsi kuitenkin takaisin ulos nauttimaan kesästä hortensian parissa :)

Tänään jatkuu vielä mökkeily saaressa. Ensi viikkolla yritän ryhdistäytyä blogin parissa ja saada teille kesä lukemista sadepäivien varalle :)

4 kommenttia

 1. Moikka! Kirjoitin ja kyselin aiemmin restauroinnin koulutuksesta. Nyt kävi niin hyvä mäihä, että pääsin sisään KyAmkiin! Syksyllä aloitan opiskelut siis :) saahan verstaallasi tulla joskus käymään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa! Paljon onnea ja ehdottomasti olet tervetullut käymään verstaalla :) Olisi todella mukava tavata :)

   Poista
  2. Hieno homma :) poikkean varmasti!

   Poista
 2. Onpa sulla hieno ja viihtyisän näköinen verstas. Hieno on myös työstämäsi sohva.

  VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.