12. kesäkuuta 2014

#viikko


Olen jostain syystä ollut viime päivät todella väsynyt. Tänään on pakko pitää lyhyempi työpäivä ja tulla kotiin lataamaan akkuja. Olen viime viikolla tehnyt paljon asiakastöitä ja samalla tehnyt pois alta niitä omia ikuisuusprojekteja. Kotona ja verstaalla on siis ollut puuhaa.

Meidän eteinen on edistynyt hurjaa vautia – nyt kun vauhtiin on päästy. Tila alkaa viimein tuntumaan kodikkaalta ja kutsuvalta eteiseltä. Tästä lisää sitten ihan omassa postauksessa. Nyt siis tunnelmia menneeltä viikolta niin töistä kuin kotoa. Lisää kuvia löytyy siltä Instagramin puolelta.



Porvoon vanha rautatieasema. Kävimme Saa Kurkistaa blogin Mintun kanssa viime perjantaina ulkona ja samalla pyörähtämässä työhuoneellani. Päädyimme myös ihailemaan höyryjunaa, jota lämmitettiin seuraavan aamun lähtöä varten asemapihalla. Melko vaikuttava näky seistä suoraan valtavan veturin edessä. Höyryjuna kulkee tänä kesänä valitettavasti viimeistä kertaa Porvoon asemalta. Junan aikatauluihin voi käydä tutustumassa Steamrailin sivuilla.

2 kommenttia

  1. Hei! Tosi kiva tuo eteisen naulakko. Mistäköhän noita koukkuja löytyy? :) Terv. Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ostanut koukut Porvoon Vanhalta Rautakaupalta. Valkoiset "koukut" ovat posliinisia vetimiä.

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.