18. kesäkuuta 2014

Ennen ja jälkeen


Ajattelin ilahduttaa itseäni ja muita Villa Olivian "ennen ja jälkeen" kuvilla. Aloin näitä oikeistaan kasaamaan Styleroomin remppakisaa varten. Kontrasti on muutamassa kuvassa niin hurja, että välillä melkeen pelästyin. Tuli sellainen olo, että ollaankohan rempattu liikaa. Vähän aikaa kuvia katsellessa kuitenkin muistin miten hurja meidän lähtötilanne paikoittain oli; rikkoutuneita ikkunoita, vesivaurioita ullakolla, nykyisen kylppäritilan läpi tullut katto – tästä saisi aika pitkän listan.

Muutos on ollut iso, koska valtaosa huoneista on ollut tyhjänä. Tarkoitan siis todellakin tyhjänä, ei lattioita ja hirret paljaana. Makuuhuoneet olivat ainoat joihin oli tehty muutoksia ja uusia pintoja viimeisten vuosikymmenien aikana.


Keittiön tunnelmia ennen ja jälkeen remontin.

7 kommenttia

 1. Tykkaan niin naista ennen ja jalkeen kuvista,kun niista nakee sen valtavan muutoksen ja ihanan lopputuloksen!
  Laittaa miettimaan miten ihanan kodin saisi vanhasta pohjalaisesta maalaistalosta,jollainen minulla on Suomessa.
  Valitettavasti vain vaara maa ja taalla (Israelissa)me asutaan sitten vuokralla ja maksetaan ihan alyttomia hintoja kuukaudessa....
  Todella kaunis koti teilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Lisay! Toivottavasti pääset joskus laittamaan kotia Suomeen :)

   Poista
 2. Voi mitkä muutokset...tuo makuuhuonekin ON vaan niin ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Makuuhuone on alusta asti ollut oma suosikkini. Tapetti oli aivan sattuma ja kaikki on rakentunut sen ympärille. Sama tapetti on tulossa olohuoneeseen kaikille seinille. Eri värissä vain :)

   Poista
 3. Minusta näyttää, että olette kunnostaneet taloanne varsin oikeaoppisesti. Ei tule ollenkaan sellainen ylikorjatun vaikutelma vaan oikein kauniita ja talon henkeen sopivia tiloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kävin muuten kurkkaamassa teidän vauhdilla etenevää taloa, mutten ehtinyt jättää kommenttiä. Aivan mielettömän hieno!

   Poista
 4. Hei,
  Aivan ihastuttava koti teillä, wau!
  Mistä on tuo ihana liesituuletin?
  Kesäterveisin,
  Saija

  VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.