20. maaliskuuta 2014

Makuuhuoneen sisustusaarteita


Ajattelin esitellä muutamia kivoja löytöjä, jotka ovat meille päästyään päätyneet osaksi makuuhuoneemme sisustusta. Osa on ihan viime aikaisia löytöjä ja osa on ollut meillä jo jonkin aikaa. Yllä olevassa kuvassa vilahtaa korurasia, joka on kirppislöytö. Ei tosin mikään antiikkiaarre -  näitä taitaa edelleenkin löytyä Stockmannin sisustusosastolta. Rasian kannessa on paikka kuvalle, johon olen sujauttanut matkamuiston Nizzasta. Vanha hatturasia, joka myös näkyy vain osittain, on Wanhan Sataman Antiikkimessuilta muutaman vuoden takaa.Nämä kuvat ovat vanhan hevoskirjan kuvitusta. Kirja on kirppislöytö ja ostettu nimenomaan kuvien takia. Aluksi pohdin raaskinko irroittaa sivuja, mutta nämä kaksi irtosivat nyt kehystystä varten. Kummankin metsästysteema sopii täydellisesti meille! Makuuhuoneen senkin päällä on juuri nyt vain kasa kaikkea inspiroivaa, josta toivon mukaan muodostuu kaunis asetelma.Uusin löydöistä on Tommy Hilfigerin tartan "kylpytakki". Oikeastaan tämä on enemmän huopa hihoilla ja vyöllä. Tämä löytyi kirppikseltä muutamalla eurolla ja lähes käyttämättömässä kunnossa. Vähän aikaa pohdin tuleekohan tällaista käytettyä (varsinkin kun joku siitä melkein käyttämättömänä halusi päästä eroon). Pesulareissun jälkeen tämä on kuitenkin suureksi iloksi ollut kovassa käytössä! Kylpytakkihan ei nyt varsinaisesti ole sisustusesine, mutta roikkuessaan naulakossa sopii täydellisesti makuuhuoneen sävyihin ja tunnelmaan.

4 kommenttia

  1. Hyvä löytö ja jos sopii sisustukseen niin se on jo paljon ja jos sitä voi käyttääkin niin = täydellinen löytö :) Mukavaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On kyllä kiva, kun kylpytakki toimii niin päällä kuin naulakossakin. Muutenkin monet laukut ja kengät toimivat käyttämättömänä ollessaan sisustuselementteinä. Tulee ainakin laitettua kaikki paikalleen ;)

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.