3. maaliskuuta 2014

Jotain ihan muuta


Blogin puolella on ollut tammikuusta alkaen hiljaisempaa kuin aikaisemmin. Suurimmaksi osaksi kirjoittelen ja kuvaan mitä Villa Oliviassa tapahtuu sisustuksen ja rakentamisen kanssa. Nyt on alkanut tapahtumaan niin paljon muutakin, ettei kotona ole ehtinyt paljon toteuttaa uusia suunnitelmia.

Syytä tähän kiireeseen on ollut lisääntyneet asiakastyöt ja työtilan muutto, mutta ensisijaisesti ensimmäisen sisustussuunnitelman tekeminen kodin ulkopuolelle. Olen siis tammikuusta alkaen suunnitellut miehen uutta toimistoa Kalliossa. Tämä on ollut itselleni jännittävää, koska olen saanut sisustaa omien rajojeni ulkopuolella. Tehdä siis jotain mitä ei ikinä tulisi kotona edes ajateltua!

Tila sijaitsee 11. kerroksessa noin 60-luvulla rakennetussa rakennuksessa. Toimistosta aukeaa näkymä kahteen suuntaan - kaksi seinää ovat käytännössä pelkkää ikkunaa. Suunnittelun punaisenalankana on ollut meri ja industrial.

Olen tuonut tilaan rouheaa tunnelmaa betonipöydillä. Suurin osa seinistä on maalattu Tikkurin Tunto -maaleilla. Värit ovat Laava ja Dolomiitti. Kaikkea tätä raskasta pintaa raikastamaan tulevat korkeakiiltoiset muovi- ja metallipinnat. Tietenkin myös vanhaa rustiikkista metallia tulee eri esineiden muodossa. Moni sisustuselementti on löytynyt mökkisaarestamme!

Kuvat kertoavat enemmän eli palaan tähän aiheeseen heti, kun saan lisää kuvia kohteesta. Vielä odotellaan sohvaa ja muutamaa isompaa juttua toimistolle!


Kalatyynyt/lelut ovat yrityksen tulevia liikelahjoja. Nämä on toteutettu vanhoista kuvista, joissa on toimistolle sopivaa tunnelmaa. Nämä kalat ovat ensimmäinen versio. Jatkossa lelut ommellaan kalan muodon mukaan. Varmaan muutaman isomman tyynyn haluan näistä kuvista vielä toimiston sohvalle.


Betonipöydät - Vepsäläinen
OVG kalatyynyt - Luoto

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.