27. helmikuuta 2014

Lintuja ruokasalissa


Muutaman kerran on blogin puolella kyselty ruokasalin täytetyistä linnuista. Taloon tullessamme eteisestä löytyi täytetty varis, joka sai pyynnöstämme jäädä. Variksen kaveriksi on löytynyt pikkulintuja sekä fasaani viime kesän antiikkimarkkinoilta Fiskarsista.


Varis ja fasaani ovatkin jo usempaan otteeseen näkyneet blogijutuissa. Kuvassa yksi pikkulinnuista, jota en ole aiemmin kuvannut. Pidän näitä pikkulintuja ruokasalin ikkunalla, jossa ovat aina pahasti vastavalossa valokuvaamista ajatellen. Nyt tajusin nostaa linnun muualle kuvattavaksi (taustana on muuten olohuoneeseen tuleva tapetti!). Linnut ovat kirppislöytö ja myyjän mukaan koululaisten tekemiä noin 50-luvulta.

Jos muuten itselläsi pyörii kotona ylimääräisiä sarvia, taljoja tai täytettyjä lintuja/pieneläimiä olen erittäin kiinnostunut ostamaan! Yhteydenotot domargard.villaolivia@gmail.com

4 kommenttia

 1. Nuo täytetyt linnut ovat kyllä upeita! Ja aina ihastelen kun näen lisää kuvia teidän kauniista talostanne!

  VastaaPoista
 2. Linnut ovat niin kauniita, mutta saisin sydänhalvauksen jos olkkarista tuijottelisi yhtäkkiä jokin :D tavallaan pieni lintupelkokin on.. ainakin lokkeja kohtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä olen itsekin miettinyt missä menee se raja näiden kanssa. Minkä kokoinen eläin täytettynä ruokasalissa alkaa siis häiritsemään ruokailua :D

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.