1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 1.12


Tästä alkaa Villa Olivian Joulukalanteri! Jouluaattoon saakka joka päivälle aukeaa luukku, josta löytyy restaurointiin, vanhan talon kunnostamiseen sekä tietenkin Villa Olivian jouluun kuuluvia aiheita ja juttuja. Tervetuloa mukaan odottamaan joulua!

Ensimmäiselle päivällä olen koonnut muutaman joulutapahtuman Porvoon seudulla, missä olen itsekin mukana restaurointijuttujen sekä Ludwig & Vilgot tuotteiden* kanssa. Tervetuloa tutustumana tuotteisiin, kyselemään restauroinnista sekä nauttimaan joulutunnelmasta!

 7.-8.12 klo 10-16

 "Myyntipaikat sijaitsevat panimon piha-alueella, traktorihallissa, panimon pubissa ja kahvilan ulkopuolella. Teemana on lähituotanto. Erityisesti toivotaan paikalle lähiruoan ja käsityön tuottajia.

Malmgårdin kartanopuoti ja kahvila ovat auki markkinoiden aikana."
Lisää tästä!
 


13.-15.12 klo 10-18 (su 10-16)

"Joulun lahjat, koristeet, herkut. Hillot, leivät, kalat. Laadukas ja runsas valikoima käsitöitä ja lähiruokaa. Upeita yksilöllisiä koruja, puuesineitä, takomotuotteita. Vaatteita ja lasten leluja...

Vuonna 2012 saimme runsaasti positiivista palautetta kävijöiltä. Tuotevalikoima, myyjien ja henkilökunnan ystävällisyys sekä tunnelma saivat vierailijat vakuuttuneiksi, että tänä vuonna he haluavat sankoin joukoin palata jouluisille hankinnoille tai vain aistimaan joulun tunnelmaa." 
Lisää tästä!Tänne kannattaa tulla käymään vähän pidemmältäkin! Porvoo on omasta mielestäni kauneimmillaan juuri talvella, jouluna. Täältä löytyy tunnelmallisia ravintoloita ja hyviä yöpymispaikkoja. Jos siis eksytte Malmgårdille tai Taidetehtaalle tulkaa ihmeessä juttelemaan!

*Ludwig & Vilgot -tuotteista kiinnostuneille vinkkinä;
Otan mukaan uusia tuotteita muun muassa uniikkeja koirienvuoteita ja makuualustoja!

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.