29. marraskuuta 2013

Finnish Design Shop - Jouluetu
Olen muutamia joululahjoja, itselleni ja muille, katsellut jo Finnish Design Shopin valikoimista. Muutama hieman modernimpi esine vanhassa talossa tuo raikkautta sisustukseen. Erityisesti olen mieltynyt yllä näkyviin kynttilänjalkoihin, lyhtyihin ja kynttelikköihin.

Haluaisin kovasti saunan puolella Arabian Fire -lyhtyjä antamaan tunnelmavaloa. Tällä hetkellä saunassa on Iittalan perus tuikkulyhtyjä. Nämä sopisivat hyvin sinne sekaan. Yhdistin nämä heti saunaan, kun pinta näyttää ihan pesusieneltä!

 Tänään ja huomenna FDS tarjoaa koodilla JOULUETU -10% kaikista tuotteista! Nyt on siis erittäin hyvä hetki tehdä muutama jouluostos.

1. Heima kynttelikkö 2. Hurricane myrskylyhty 3. Kubus 4 Kynttilänjalka 4. Iittala Latern 5. Kubus 8 kynttilänjalka  6. Eva Solo - kynttelikkö 7. Arabia Fire 8. Muuto Raw - Kynttelikkö

*Teksti sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia

  1. Oi ihanaa! FDS on tosi petollinen ja koukuttava paikka.. :) lottovoittoa odotellessa! ja minua on tuttavat pitäneet outona, kun tungen saunan täyteen tuikkuja ja tunnelmoin musiikin kera. ihanaa, että muutkin tekevät samaa!

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.