14. marraskuuta 2013

Ensimmäisiä joulutunnelmia


Blogin puolella on ollut tämän viikon ajan hieman hiljaisempaa. Olen lähinnä keskittynyt verstaalla kasaantuvien töiden valmiiksi saamiseen sekä illan tullen urheilemiseen ja koirien kanssa olemiseen. Ja tietenkin, kuten kuvista näkyy, myös jouluiseen puuhasteluun kotona. 

Ajoin maanantaina miehen lentokentälle enkä onnistunut pääsemaan takaisin Porvooseen käymättä muutamissa kaupoissa kehän varella. Löysin kaikkea mahdollista pientä kivaa keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Ja tietenkin ne joulun ensimmäiset hyasintit!


Talvinen varasto kynttilöitä Karhulanpurkissa.


Uusia jouluvaloja. Löysin ihanat hopeanväriset joulupallot pienillä valoilla. Sopivat hyvin hopeisten kynttilänjalkojen sekaan. Näissä on mukavasti virtalähteenä patterit eli ei tarvitse tehdä hirveitä johtovirityksiä!


Ikeasta tarttui mukaan jouluisen värinen kasvopaperilaatikko.Miehen ollessa matkalla olen askarrellut hänelle omaa joulukalenteria. Korillinen yllätyksiä ja viestejä jokaiselle päivälle.


Loppuun vielä ihana kirppislöytö; puidenkantokori! Tätä ollaan kaivattu. Villa Oliviasta löytyy tällä hetkellä vain yksi kori tähän käyttöön ja tämän kokoisessa talossa se on aika hukassa.


Ensi viikolla Villa Oliviassa kuvaillaan taas.. Tällä kertaa hieman erilaisia juttuja. Tästä myöhemmin lisää.. Viikonloppu menee siis paikkoja siivotessa ja laittaessa. Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.