8. lokakuuta 2013

Vilgotin uudet vaatteet


 Pojat osallistuivat kellarin ilmanvaihdon parantamiseen!Vilgot sai yllätyspaketin Hurtalta. Nyt pieni mies vipeltää pitkin pihaa ihanassa neulehaalarissa. Haalari on tulee varmasti olemaan kovassa käytössä talvella toppahaalarien alla ja aamupissalla käydessä, kun ei jaksa parin minuutin pyrähdyksen takia pakata paksuihin haalareihin. Neulehaalarissa on jo otettu muutamat päiväunetkin. Yleensä Vilgot vastustaa vaatteita sisällä. Haalariin on siis rakastunut niin koira kuin omistajakin! Kiitos vielä Hurtalle!

2 kommenttia

  1. Hah, kiva kuulla, että Vilgot on neulehaalariinsa tyytyväinen! Tuo se meidänkin ratkaisu olisi. Ostin ensimmäistä kertaa meidän "likoille" vaatteet viime talvena kun näin vanhemmiten alkavat enemmän nivelrikkoisina kylmästä kärsiä. Niissä neulepaidoissa ei vain ole hihoja! Mutta tuollaisella haalarilla alaniveletkin saisivat lämmikettä :D . Ihana paikka teillä, iloa syksyyn sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja syysterveisiä sinnekin! Tätä haalaria voin kyllä lämpimästi suositella :) Pari kertaa on jo pyöritetty pesukoneessakin ja edelleenkin pinta on kuin uusi. Italiaano poikien kanssa tulee aina vähän enemmän pyykkiä, kun jalka nousee vähän liikaakin :D

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.