11. lokakuuta 2013

Arkea ja antiikkia


Mies yllätti eilen kukkakimpun kanssa. Ihania tuoksuvia liljoja! Meillä on leikkokukkia nykyään ympäri taloa. Yleensä juuri liljoja. Toinen suuri ihastus on ollut isot yksittäiset hortensianoksat.

Pääsin samalla testaamaan vanhaa lasipurkkia maljakkona, kun vanhemmat liljat piti siirtää uusien tieltä. Lasipurkkia on kokeiltu jo kynttilälyhtynä, kun kukkia ei siihen hätään löytynyt. Kyseessä on vanha kulmikas alunperin laboratoriossa käytössä ollut lasipurkki. Tarkkaa ikää en tälle tiedä. Muotonsa puolesta sopii täydellisesti kapeille ikkuna-aukoille. Tämäkin on muuten avomiehen äidin kautta saatu. Meillä otetaan lämmöllä vastaan kaikkea vanhaa!


En tarkkaan enää muista, mihin tätä olikaan käytetty laboratoriossa. Muoto on kuitenkin upea ja vanha lasi aina tervetullutta tähän kotiin!


Nyt on makuuhuone täynnä liljoja!

4 kommenttia

 1. Kaunista! Hienoa, miten monimuotoisesti vanhoja esineitä voi käyttää. Meillä on vanha lasinen voirasia latureiden säilytyspaikkana.

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Tämä lasipurkki on kyllä todella monikäyttöinen. Kävin muuten kurkkaamassa todella kaunista blogiasi :)

   Poista
 2. Kaunis lasipurkki. Ihailin myös komeaa vanhojen matkalaukkujen pinoa. Tunnen itsekin sympatiaa vanhoja matkalaukkuja ja hatturasioita kohtaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa matkalaukusta on Villa Olivian ullakkolöytöjä. Alimmainen on omilta isovanhemmiltani. Hatturasiat on myös ihania. Ajattelin itseasiassa kuvailla omia vintagesuosikkeja Villa Oliviasta. Lisää kuvia vanhoista matkalaukuista ja rasioista siis tulossa ;)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.