3. syyskuuta 2013

EnnenVälillä on ihan kiva muistella mistä aloitettiin. Varsinkin silloin, kun tuntuu ettei mikään etene mihinkään. Villa Olivia oli ollut ennen meitä vuosikymmeniä tyhjillään. Muutamaa huonetta oli kunnostettu ja käytetty kesäasuntoina. Sähkö oli vetetty vain näihin huoneisiin ja vedestä ei ollut tietoakaan. Tässä siis tunnelmia syksyltä 2011.

Tulevia projekteja tulevina vuosina ovat muun muassa julkisivun maalaus, terassin palauttaminen alkuperäiseen asuunsa, yläkerran laittaminen asuinkuntoon sekä katon uusiminen. Ja tietenkin puutarha. Mitään tarkempaa aika aikataulua ei ole suunniteltu eikä haluta, koska ison vanhan talon kanssa tulee aina yllätyksiä. Liian tiukalla aikataululla tulee vain tehtyä hätäisiä ja huonoja päätöksiä. Asumme nyt siis pelkästää alakerrassa. Jo ensimmäisen vuoden aikana olemme huomanneet mitä todella haluamme yläkertaan ja mikä alustavasti suunniteltu juttu koetaan nyt turhaksi. Hiljaa siis hyvä tulee.

2 kommenttia

  1. Haluaisin ostaa jonkun vanhan talon ja alkaa sitä kunnostamaan, mieheni ei vaan ole samaa mieltä....ja onhan tämäkin vanha jossa nyt asumme...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan tavallaan muutettu uudempaan asuntoon. Edellinen koti oli 1700-luvun lopulla rakennettu :) Toivottavasti löydätte hyvän kompromissin vanhan talon suhteen :)

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.