9. heinäkuuta 2013

Ruotsin puolella


Nyt on oltu tehokkaasti poissa koneen äärestä! Olimme osan viime viikosta miehen kanssa yhteisellä työmatkalla Ruotsin puolella. Ihan eri alalla ollaan, mutta kummallakin oli asiaa Ruotsiin. Auto oli matkassa mukana eli tuli melko paljon kaikkea kivaa poimittua mukaan. Näistä löydöistä myöhemmin lisää..  Nyt muutama vinkki majoituksen kanssa Tukholman ulkopuolella!



Mariefred - Gripsholmin linna




Ajeltiin siis reippaasti Tukholman ulkopuolelle. En ole aiemmin kotimaan ulkopuolella ajanut ja täytyy todeta, että Ruotsin puolella on todella mukava ajaa. Emme varaneet mitää majoitusta etukäteen, koska emme tarkkaan tieneet minne päin päätyisimme. Hyvin näytti suunnitelmamme toimivan, koska löysimme ihania paikkoja sekä todella mukavan majoituspaikan aivan sattumalta.



Kuvissa näkyvä 1790-luvulla rakennettu kartano oli siis yöpymispaikkamme, Ulvhälls Herrgård. Kohtuullisen hintainen ja kaunis paikka. Aluksi yritimme saada huonetta Mariefredin hotelleista, jotka olivat valitettavasti kaikki täynnä. Tämä paikka ei onneksi tuottanut pettymystä.











Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.