1. heinäkuuta 2013

Raparperimehua


Saatiin mökkivierailta lahjaksi Vintageparty -kirja. Kirja on täynnä superihania juttuja eri tyylisiin juhliin. Raparperimehu oli pakko kokeilla. Meillä kasvaa raparperiä pihanreunaa rajaavassa ojassa. Muutama piirakka on tehty, mutta silti sitä vaan riittää. Pääsin tähän myös käyttämään pikkusiskon Madagascarilta tuomaa vaniljaa. Ohje on helppo ja nopea, jopa minulle joka en kovin hyvin ruotsia ymmärrä :) Kai tämä löytyy suomenkielisenäkin kirjakaupoista.


Mustat täplät sitä vaniljaa!


Keittämisen (10min) jälkeen.


2 kommenttia

  1. Tuollaista on munkin pakko tehdä, oon ihan hulluna raparperiin :)

    VastaaPoista
  2. Raparperimehu ON hyvää ja raikasta...:)

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.