19. maaliskuuta 2013

Viime viikon löydötIso valkoinen porontalja! Tämä löytö ratkaisi makuuhuoneen matto-ongelman. Pieni matto keskellä huonetta on ollut kuin yksinäinen postimerkki. Kaksi taljaa olisi tietenkin mukava sijoittaa sängyn molemmin puolin, mutta tämä toimii yksi näinkin.Löytö numero kaksi on kynttilänjalka. Löysin parin jo omistamalleni kynttilänjalalle, jonka olin ostanut jokunen viikko sitten. Näissä on ihanan rouhea tunnelma ja tuovat kivaa kontrastia köyhäinhopeaan. Kumpikin jalka on siis kirppislöytö samalta kirppikseltä, mutta eri aikaan ja myyjältä.


2 kommenttia

 1. Minä olen kyllä surutta maalannut vanhojakin tavaroita. Kauniit puulaatikot! Löysin tänne blogiisi jotain kautta ja jäin lukijaksesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti viihdyt :)

   Restauroijana yhä useammin saan työnalle päälle maalattuja huonekaluja. Moni siis alkaa jälkeen päin katumaan. Jos yhtään arvokkaampaa esinettä aikoo maalata valkoiseksi, suosittelen suojaamaan alkuperäisen pinnan (esim. sellakka kerros väliin). Jälkeenpäin jos alkaa harmittamaan, niin puhdistusprojekti on sitten helpompi. Ja samalla tietenkin säilyy se tärkein eli historia :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.