28. helmikuuta 2013

Villa Olivian vanhoja asukkaita?


Löysin jokin aika sitten ullakolla taas tutkiessani muutaman vanhan kuvan. Kuvien henkilöitä ei ole vielä kukaan tunnistanut. Pitää näyttää kuvia Domargårdin historiaa paremmin ja henkilökohtaisemmin tunteville. Mahdollista kuitenkin on, että ovat täällä samojen seinien sisällä joskus asuneet.

4 kommenttia

 1. Oi meni oikein kylmät väreet noista kuvista, kun ajattelee että ne saattavat olla juuri ne vanhat asukkaat...Mäkin tykkäisin tuollaisesta löydöstä kun olen niin utelias tietämään tämän talon historiaa....ja kuvat ihmisistä olisi ehkä juurikin se paras löytö ainakii mun mielestä !

  VastaaPoista
 2. Mietinkin, että pitää verrata kuvia kummituksiin jos tulee vastaan :) Harmi vaan, ettei täällä ole kummituksia näkynyt. Domargårdin rakennuttanut von Essen kuulemma kummittelee, mutta vain isommalla kartanollaan. Domargård oli vain kesäpaikka :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Eksyin tänne muiden blogien kautta. Nuo kuvat ovat visiittikortteja, eli verrattavissa nykyisiin käyntikortteihin. Meillä on talon mukana tulleita samanlaisia. Googlettamalla löytyy tietoa enemmän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Tämä on ihan uutta tietoa minulle. Mahdollista siis, että henkilöt ovat olleet Villa Olivian asukkaiden vieraita/tuttavia. Pitää perehtyä asiaan vähän tarkemmin. Kiva kun olet eksynyt blogiin :) Toivottavasti olet viihtynyt!

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.