27. helmikuuta 2013

Valoa makuuhuoneessa


Meillä on huhtikuun puolella tiedossa sisustusvalokuvaus Villa Oliviassa. Tämä aiheuttaa hieman paineita ja samalla mukavaa vauhtia saada viimeiset yksityiskohdat valmiiksi. Yksi puuttuvista yksityiskohdista ovat olleet lukuvalot makuuhuoneessa. En halunnut mitään pikku valaisia yöpöydille, varsinkaan kun niitä yöpöytiä vieläkään ole.

Kuten varmaan moni lukija on huomannut, selaan Ralph Lauren Home -sivuja kuin uskovainen raamattua. Löysin kuvassa olevan valaisimen oikeastaan vasta sen jälkeen kun olin jo tilannut halvemmat versiot meille. Tuskin tuon hintaiset valaisimet olisivat lähteneet tilaukseen vaikka ennen näitä halvempia olisivat tulleet vastaan. Oli kuitenkin hauskaa löytää ajatukseni kuvana Ralphin sivuilta. Samalla aaltopituudella siis mennään.


Meidän halpaversiot tilasin Ellokselta. Alennuksen kanssa hintaa tuli noin 120 euroa kahdelle valaisimme. Kyllä nämä asiansa ajavat ja ovat hintaan nähden yllättävän hyvät. Ainoana miinuksena mustat johdot, jotka pistää ikävästi silmään valkoiselta lattialta. Piti tehdä pieni jatkojohtoviritys, että sain johdot piiloon.


2 kommenttia

  1. Tosi kiva idea laittaa sängyn vierustoille jalkalamput. Yksinkertaista, mutta enpä tullut ajatelleeksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyvin vielä käytännössäkin toiminut idea. Valo tulee todella hyvässä kulmassa lukemista ajatellen.

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.