8. helmikuuta 2013

Pieni koiranlelutehdas

Olen erittäin mustavalkoinen ihminen. Ainakin mitä tulee sisustuksemme väreihin. Rakastan koiriamme, mutta vihaan yli kaiken koirien leluja. Mikään ei saa suurempaa ärsyyntymistä aikaiseksi, kuin neonvärinen vinkulelu keskellä juuri siivottua harmonista kotia.

Suurinosa koirille suunnatuista leluista on Kiinassa tehtyjä, ties millä kemikaaleilla värjättyjä kirkuvan värisiä kumihirviöitä. Tietenkin poikkeuksia löytyy, mutta yleensä vain ulkomailta lemmikkien luksusliikkeistä ja kohtuuttomalla hintalapulla varustettuna.


Kaikesta edellä mainitusta johtuen olen jonkin aikaa tehnyt meidän koirille lelut itse. Materiaalina olen käyttänyt kierrätyskankaita ja uutta vanua. Pehmoluita löytyy kahta eri kokoa. Suunnitelmissa on tehdä vielä luita rapisevalla täytteellä. Meillä ainakin setteri rakastaa kaikkea mikä rapisee. Kaikki lelut on tehty rakkaudella, turvallisista materiaaleista ja prototyypit testattu italianvinttikoiralla sekä tuhoamisvimmaisella irlanninsetterillä.
Näitä leluja voi nyt myös ostaa Porvoon Vanhassa kaupungissa sijaitsevasta Design Delistä! Tietenkin myös suoraan minulta sähköpostia laittamalla.

Teen, toistaiseksi vain tilauksesta, ensimmäisissä kuvissa näkyviä makuualustoja. Materiaalina on matonkude, joka on helppo pitää puhtaana. Meillä syödään kaikki luut näiden päällä. Alustaan saa myös "kiinnikkeet", jolloin alusta on helppo laittaa rullalle ja kuljettaa mukana.Design Deli, Jokikatu 41, Porvoo


1 kommentti

  1. Ihanat sävyt ja mallit, ei puutu kuin koira ;) mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.