23. tammikuuta 2013

Sauna


Tuntuu, että meidän hienosta sauna/suihkutilasta ei saa otettua hienoja kuvia. Seinissä olemme käyttäneet suihkunpuolella Villeroy & Bochin isoja valkoita marmoria jäljitteleviä laattoja (tätä laattaa on mahdollista saada vieläkin isompana). Katon- ja lattianrajassa menee vielä saman sarjan musta profiililista ja jalkalista. Listat ovat myös marmorijäljitelmää mikä ei kuvassa oikein näy. Lattialaatan valmistajaa en muista, mutta kaikki on hankittu Vantaan Laattapisteen kautta.

Saunan lauteiden ja seinien puulajin kanssa arvottiin pitkään. Päädyimme lopuksi värjäämään saunan mustaksi saunavahalla. Emme voisi tyytyväisempiä olla. Toimii erittäin hyvin käytössä, kun koiratkin istuu koko ajan saunassa. Valkoisen marmorin kanssa käsittelemätön puupinta olisi puulajista huolimatta näyttänyt turhan arkiselta. Saunaan olen vielä asentanut mustaksi vahatun puunrungon, joka luo mukavasti tunnelmaa ja toimii samalla "suojana" kiukaan edessä. Yritän saada parempaa kuvaa jossain vaiheessa siitäkin.

Suunnittelen tällä hetkellä yläkerran tulevaa kylpyhuonetta. Sinne on ehdottomasti saatava amme, joka jäi tilan puutteen vuoksi alakerrasta puuttumaan.

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.