18. elokuuta 2012

Varaosa-apteekit ja neuvot perinnerakentamiseen

-->
Varaosa-apteekkeja sekä hyviä osaajia löytyy ympäri maata. Usein tarvittavat varaosat vanhaan taloon ovat isoja ja vaikeasti kuljetettavia, jolloin paikka kannattaa valita mahdollisimman läheltä.  Tietenkin asiantuntemus, luotettavuus ja hintakin kannattaa huomioida.
Villa Oliviaan olemme hakeneet varaosia Ruotsinpyhtäällä sijaitsevalta Roseborgilta. Sijainti on täydellinen ja pelkästään ruukkialueella käyminen on matkan arvoinen.
Roseborgin varaosaliiteristä löysimme 1800-luvun alun kolmepeiliset ovet karmeineen makuuhuoneidemme oviksi. Makuuhuoneidemme alkuperäiset ovet oli korvattu kymmenisen vuotta sitten uusilla ovilla. 

Perinnemaalit ja pintakäsittelyaineet olemme ostaneet Antiikkiverstas Wilmasta. Itse olen saanut kuulla Wilmasta vain hyvää.  Mahtavin ja käytetyin Wilmalta tilaamamme tuote on ollut Gynsigen matta pellavaöljymaali, joka jäljittelee täydellisesti perinteistä liimamaalia. Meillä on tätä laitettu valkoisena kattoon ja harmaalumppupaperin päälle seinään. Harmaanlumppupaperi elää kauniisti valkoisen pinnan alta. Tämän maalin saa pellavaöljymaaleista poiketen levittää melko paksusti.

Antiikkiverstas Wilma, Angelniemi
  • Myy ainoana Suomessa Ruotsissa valmistettuja Gysingen pintakäsittelyaineita ja perinnemaaleja.
  • Erittäin nopea toimitus Matkahuollon kautta. Usein tilattu tavara on jo seuraavana päivänä noudettavissa.
Roseborg, Ruotsinpyhtää
  • Monipuolinen ja edullinen varaosaliiteri
  • Asiantunteva palvelu
  • Laadukkaat tuotteet ja paljon merkkejä joita en ole muualta löytänyt mm. ihana maitomaali!Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.