22. marraskuuta 2018

Koiran joulu löytyy Korjaamolta


Ensi viikonloppuna vietetään Korjaamolla joulumarkkinoita molempina päivinä klo 11-17. Olen itse mukana menossa Ludwig & Vilgot tuotteiden kanssa. Mukana on iso erä keraamisia koirankuppeja – isommalle sekä pienemmälle kuonolle. Kupeista löytyy myös ihana useammasta savesta sekoitettu, joka muistuttaa marmorikuviota. Näitä on ihana toteuttaa, kun jokainen kuppi on omanlaisensa.

Koiralle, tai koiraihmiselle, löytyy myös oma joulukoriste. Koriste on lasittamatonta poltettua savea ja ripustusta varten on käsin kehrätty lanka. Leluista löytyy viime vuodesta tuttuja flanellileluja ja muutama uusi. Olen tehnyt pienen erän rapisevia "kuusia", joiden jalkana toimii artekin vanha satulavyö. Ihana saada näille vyön pätkille käyttöä, kun näitä saa aika usein leikata uusien tieltä!Vielä pieni ilouutinen koiran vuodetta kaipaavalle. Tein pienen materiaalilöydön omasta varastosta ja Korjaamolle lähtee mukaan kaksi pientä pellavavuodetta! Näitä on kyselty paljon enkä valitettavasti ole saanut materiaalia lisää. Näitä siis tosiaan vain kaksi eli kannattaa olla nopea jos tätä vuodetta on kaivannut.

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa Korjaamolla viikonloppuna! Tänä vuonna matkassa vihdoin mukana maksupääte. Lisää tapahtumasta ja listan paikalla olevista yli kuudestakymmenestä myyjästä löydät tästä.

Korjaamon Joulumarkkinat 24.-25.11 klo 11-17
Töölönkatu 51, Helsinki


Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.