24. lokakuuta 2018

Local Artisan x Finform


Ideoin ja toteutin Finformiin Gauharin palasaippuan kaveriksi kaksi eri mallista saippua-alustaa. Palasaippuan kanssa ongelma usein on juuri se, mihin ihmeeseen sen laittaisi käytön yhteydessä. Ilman, että saippua alkaa menemään huonon näköiseksi tai on hankala käyttää. Olen tehnyt molemmat kupit jalattomina, koska se perinteinen lavuaarin reuna on usein hieman kalteva. Moni kippo ei siis istu reunalle millään juuri niiden pienten jalkojen takia ja kolisee ikävästi käytettäessä.

Finformista (Porvoossa Lundinkatu 7) löytyy Gauharin palasaippuoita kolmessa eri sävyssä ja tuoksussa. Nämä saippuat sopivat siis varmasti näihin kuppeihin. Pyöreään malliin varmasti myös moni muukin saippua.

Kuten aina, näihinkin suurin inspiraatio tulee luonnosta. Meren kohinasta, kivien pinnasta ja luonnon värikartasta.


Saippua-alustat on kaikki lasitettu valkoisella lasitteella. Sävyistä löytyy kuitenkin kaikkea ruskeasta harmaaseen. Olen sekoittanut näihin niin montaa eri savea, että en itsekään muista. Jokainen on siis uniikki kappale, joissa näkyy kädenjälki – välillä ihan kirjaimellisesti. Pieni erä löytyy nyt Porvoon Finformista ja ennen joulua näitä saa myös Kotkan Finformista. Alustoja on rajallinen määrä eli kannattaa olla nopea. Näistä saa mukavan pienen joululahjan kauniisti pakattuna.

Finform

 Lundinkatu 7, Porvoo
Keskuskatu 17, Kotka


2 kommenttia

© Local Artisan. Design by Fearne.