8. huhtikuuta 2018

Väärä postilaatikko ja kahvihetkiä


Kaupallinen yhteistyö – Lehtitarjoukset.com

Verstaan postilaatikkoon tipahtaa silloin tällöin väärällä osoitteella Antiikki & Design lehden numeroita. Useasta yrityksestä huolimatta en ole onnistunut löytämään lehden oikeaa omistajaa. Lehti tulee siis verstaan osoitteella ja jonkun muun nimellä. Tämä on aika mystinen, koska kyseessä ei ole edes tilan edellinen tai sitä edellinen vuokralainen. Tästä sattumasta johtuen olen pitkästä aikaa istunut alas kahvikupin kanssa ja lukenut lehteä. Lehden korvaa yhä useammin puhelin tai tietokone, joista tulee selattua niin paljon kaikkea ettei mitään tunnu tulevan oikeasti luettavan. Kotona luen paljon kirjoja, mutta lehtiä ei laatikkoon tipahda – paitsi verstaalle vahingossa.

Olen kahvitauoilla lehteä selatessa huomannut, miten paljon rauhallisempaa lehden lukeminen on paperiversiona kuin puhelimen tai tietokoneen näytöltä. Lehden avatessa ulkoasu on huomattavasti tyylikkäämpi kuin näytölle soviteltu versio, joka on usein myös karsittu alkuperäisestä. Kokonaisuus on siis lukijalle huomattavasti esteettisempi ja inspiroivampi. Taidan avata lehtiä jatkossa useamminkin.




Lehtitarjoukset -sivustolta löydät viimeiseimmät tarjoukset eri alan aikakausilehdille. Antiikki & Design -lehden viimeisimmän tarjouksen löydät tästä. Antiikki & Design ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Lehti on ennen ollut nimeltään Glogian antiikki – varmaan monelle tutumpi tällä nimellä. Sivustolta löydät myös muut sisustusalan lehdet ja niiden tarjoukset.

Tuleeko sinulle edelleen tilattuja lehtiä? Vai suositko enemmän näytöltä lukemista?

2 kommenttia

  1. Minulle tulee ainakin Gloria koti lehti ja oikein innolla aina odotan kun se laatikkoon tipahtaa. Luen ja katselen kuvia lehti muodossa hyvin mielelläni.

    VastaaPoista
  2. Kodin Kuvalehti tulee meidän perheeseen. On tullut jo vuosia :)

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.