18. maaliskuuta 2018

Pidä minut lämpimänä


Olen tänä talvena muuttunut lopullisesti pipoihmiseksi. En ole koskaan aiemmin välittänyt piposta muuten kun pakon edessä kovassa tuulessa ja pakkasella urheillessa. Arjessa pipot ovat olleet hankalia paksun ja pitkän tukan kanssa, joka muuttuu lähes aina sähköiseksi. Ison syy sähköisyyteen on tietenkin materiaali. Halvat peruspipot ja valitettavan monet merkkipipotkin paljastavat materiaalilapussaan akryylin yhdeksi tai jopa ainoaksi materiaaliksi. Tämä keinokuitu kuivuu nopeasti, mutta mitään muuta positiivista en ole itse tästä materiaalista keksinyt.

Laika Woollen neuleet valmistuvat Porvoossa oman verstaani seinän toisella puolella. Olenkin ollut siis erittäin hyvässä paikassa muuttumassa hiljalleen pipoihmiseksi. Näiden neuleiden materiaalit ovat laadukkaita merinovilloja. Luonnonmateriaalit eivät tee hiuksia sähköiseksi ja ovat oikeasti lämmittäviä. Laadukkaat materiaalit kestävät käyttöä ja huoltoa pysyen pitkään siisteinä. Kuvassa näkyvä sininen pipo on ollut itselläni jokapäiväisessä käytössä syksystä asti. Iso plussa myös siitä, että pipo ei käytössä tai pesussa muuta muotoaan.
Nämä pipot ovat niitä, joita ei kerran päähän laitettua voi enää ottaa pois – näin on käynyt jokaisen kanssa, joka pipoa kokeilee. Toinen ihana uusi tuote Laika Woollenilta on kauluri, jota aluksi vähän epäröin itselleni sopivaksi. Kauluri on hyvä tuote urheillessa, mutta muuten olen kaulahuivien ystävä. Pakko kuitenkin todeta, että tämäkin kanssa olen joutunut muuttamaan mieleni. Kauluri on ihanan kevyt ja takit menevät tämän kanssa kunnolla kiinni. Kaulurin ollessa pesussa kaulahuivi on tuntunut lähes tukalalta vaihtoehdolta.

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.