9. helmikuuta 2018

Pienen makuualkovin yöpöytä


Voi mennä viikkoja etten poikkea missään kirppiksellä tai vanhan tavaran liikkeessä. Monella yrittäjällä ison miinus asiakkaan kannalta on tavaran vaihtuvuus – tai lähinnä vaihtuvuuden puute. Tähän suurin syy on usein hinnoittelu, esillepano tai vääränlainen tavara väärälle asiakaskunnalle.

Ihanaa vaihtelua Porvoon tarjontaan on antanut Tavara Kammari, josta jälleen kerran tein mahtavan löydön. Erään työpäivän päätteeksi päätin poiketa kurkkaamaan tarjontaa vaikka mitään ei oikeastaan huonekalujen osalta ole hankintalistalla. Kaikkihan me tiedämme, että juuri silloin löytyy jotain.

Kannoin kotiin pienen – varmaan alunperin kukkaruukulle tasoksi tarkoitetun – pöydän. Yleensä en ilman mittojen tarkastelua osta mitään, mutta tämän kohdalla tein huokean 15 euron kohdalla poikkeuksen. Pieneen alkoviini olen suunnitellut seinään kiinnitettävää hyllyä yöpöydäksi. En ikinä ajatellutkaan, että tähän löytyisi sopivan kokoinen huonekalu jaloilla. Siinä se nyt kuitenkin on. Ihana tiikkinen helmi, joka on kuin tehty paikalleen. Ristikon päälle saan sopivasti koottua luettavana olevat kirjat. Enää puuttuu vain lukuvalo.
Pöytä on hieman huterassa kunnossa liimauksien osalta, mutta pintakäsittelyssä ei ole moitittavaa. Jossain välissä pöytä poikkeaa siis verstaalla liimauksessa.

4 kommenttia

© Local Artisan. Design by Fearne.