6. tammikuuta 2018

Vilgot 6v ja synttäritarjous

Kuvassa häntäänsä vilauttava pieni Vilgot täyttää tänään kuusi vuotta! Synttärisankari ei ollut kovin halukas osallistumaan tämän enempää kuvauksiin vaan päätti jatkaa päiväänsä hyväksi toteamallaan tavalla – sohvalla peiton alla. Vilgot on ollut yökylässä vanhassa kodissaan ja pakko todeta, että ilman tätä vipeltäjää täällä on ollut aika hiljaista. Ja yöllä peiton alla vähän kylmä.

Vilgotin synttärien kunniaksi myös pieni tarjous Ludwig & Vilgot -koirankuppeihin. Viikonlopun aikana tilatut valkoiset ja siniset kupit 35e (normaalisti 45e) + toimitus tai nouto. Kupin mukana rapiseva flanellilelu (arvo 12e). Voit erikseen toivoa isompaa tai pienempää lelua koiran koon mukaan. Kupin halkaisija noin 16 cm. Kuppeja on rajoitettu määrä.

Tilaukset – ludwigvilgot@gmail.com

4 kommenttia

  1. Ihana Vilgot! Voisin viettää välillä kylmiä päiviä Vilgotin tavoin peittojen alla :) Onko Vilgotilla ollut ikävä Ludvigia vai onko hyvin tottunut olemaan yksin? Poikien touhuista oli niin mukava lukea, mainioita molemmat :) Ihania sinun uudet astiat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Vilgot on viihtynyt tosi hyvin yksin ihan ekasta päivästä alkaen. Edelleen näkee Luddea usein – käydään kävelyillä ja Vilgot on myös paljon toisessa kodissaan sekä mökkeileekin välillä :)

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.