26. marraskuuta 2017

Koti jouluiseksi vai ei?
Syystä tai toisesta en ole tänä jouluna innostunut koristelemaan omaa kotia jouluiseksi. Olen jouluvalohyllyjen kohdalla pysähtynyt toistuvasti ja pyöritellyt käsissäni eri vaihtoehtoja, jättäen ne kuitenkin kaupanhyllylle. Suhde tavaraan on pienemmän kodin kanssa muuttunut paljon. Jäljelle ovat jääneet ne tärkeimmät ja vaikka sisustaminen on lähellä sydäntä ei joulun tuominen omaan kotiin tavaran muodossa ole tuntunut tarpeellisesta. Moni juttu kotona on sisustuksen kanssa myös vielä vähän vaiheessa ja mielummin käytän aikaa sekä rahaa johonkin pysyvään. Aikaa mielensä muuttamiseen joulun suhteen on onneksi hyvin vielä jäljellä!

Tein joulukoristeiden sijaan mielenkiintoisen keramiikkalöydön Porvoolaisesta Tavara Kammarista. Esine on saamani tiedon mukaan jonkun kotikeraamikon käsissä syntynyt. Keraaminen muna sopii täydellisesti vanhan tammilipaston päälle ja lintutaulujen seuraan. Pohjasta löytyvät nimikirjaimet K.K – jos joku vaikka tunnistaa tekeleekseen.

TallennaTallennaTallennaTallenna
TallennaTallenna

4 kommenttia

 1. Eihän joulun tarvitse niin runsasta...riittää, kun saa itselleen joulumielen♥

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis keramiikkabongaus, sopii niin hyvin osaksi kokonaisuutta!

  Kotiin voi tuoda joulun tosi pienilläkin elementeillä, ei kaiken tarvitse aina olla jotain ihan överiä ja ihmeellistä :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkään ei ole juuri mitään jouluista laitettu esille, vaikka olen henkeen ja vereen jouluihminen. Tuntuu ihan jouluisalta ilmankin :D

  VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.