4. marraskuuta 2016

Ensilumi ja ihana yllätys


Porvoossa satoi ensilumi keskiviikkona. Viimeiset omenat jäivät puuhun ja Ludden lukemattomat kumilelut hautautuivat lumen alle. Onneksi suosikki kalkkuna löytyi ja meno jatkuu entisellään. Vilgot on ollut lähinnä piilossa sängyn alla tai niin kiinni milloinkin päällä olevassa uunissa kuin mahdollista.
Parempaan paikkaan ei olisi voinut osua yllätyspaketti Hurtalta. Molemmat pojat saivat Hurtan Extreme Warmer manttelit ja Vilgot vielä samaan sarjaan kuuluvan kerraston. On muuten näyttänyt niin lämpöiseltä, että tätä voisi toivoa myös omistajille. Vilgot rakastaa lämpöä, mutta ei todellakaan tykkää vaatteista sisällä. Kerrosto on nyt ollut päällä koko eilisen illan – siis sisällä. Yleensä vaatteet pukiessa pieni mies saa kauhean hepulin ja lähtee juoksemaan ympäri taloa. Kerraston kanssa Vilgot näyttää tyytyväiseltä ja meinaa nukahtaa pystyyn. 

Kiitos Hurtan väelle ihanasta ja erittäin tarpeellisesta yllätyksestä! Iso peukku vielä Hurtan suunnittelijoille vaatteiden korkeista tuplakauluksista. Kirjoittelen lisää vaatteista, kun päästään ulos asti kokeilemaan.

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.