13. syyskuuta 2016

Hyvästi vanha rautatieasema


Kävin eilen aamulla hakemassa viimeiset tavarat pois asemalta ja siivoamassa paikat. Vähän haikealta tuntui oven sulkeminen viimeistä kertaa. Oven taakse jäi valtava määrä muistoja kahdelta vuodelta. Eniten jään kaipaamaan viikonloppuisin verstaan eteen ajavaa junaa, ihania naapureita, joista monesta on tullut myös asiakas ja tietenkin pönttöuunia, jota ei kovin monelta verstaalta löydy.

Lattiaan jäi myös muisto restauroijasta – ainakin täällä on tullut maalattua.

TallennaTallenna

5 kommenttia

 1. <3 voi haikeus <3 Minullakin liittyy tuonne kivoja muistoja opiskeluajoilta, muutaman ikkunankin rakennuksesta kunnostin. Nykyään ne taitaa olla jo uudelleen kunnostuksen tarpeesa tosin, eli aikaa on kyllä kulunut välissä... :-D
  Onnea uudelle verstaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon kovasti, että rakennus kunnostetaan sitä kunnioittaen. Olisipa säilynyt liike/työtiloina tai oikeasti toimivana perinnekeskuksena tms. Usean asunnon alle katoaa muun muassa upea aulatila ja varmasti paljon rakennuksen luonnetta :( Jännityksellä odotetaan mitä tapahtuu. Voisin purkuvaiheessa haluta talteen tuon lattian muistoksi :D Tervetuloa poikkeamaan uudella verstaalla – upea tuli! :)

   Poista
 2. Onko tuo asema myyty? Vai oiskohan vielä myytävänä? Voi että kun ois ajoissa huomattu! Ihana paikka ois ollut laittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asema on myyty viime vuoden lopulla – kauan ei ehtinyt olla myynnissä :)

   Poista
 3. Onko tuo asema myyty? Vai oiskohan vielä myytävänä? Voi että kun ois ajoissa huomattu! Ihana paikka ois ollut laittaa!

  VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.