12. elokuuta 2016

Kaikkien aikojen kirppislöytö


Meidän kodinsisustus koostuu pitkälle kirppislöydöistä. Tietenkin vanhassa talossa asuvana restauroijana tykkään vanhasta tavarasta, mutta erityisesti kirppislöydöissä pidän löytämisen ilosta ja tavaran ainutlaatuisuudesta. Kaupasta saa jokainen samaa tavaraa loputtomasti, mutta kirppiksellä tavaralla on tarina. Vähän uudemmakin esineen ostaminen kirppikseltä antaa hyvän fiiliksen ja esineelle uuden mahdollisuuden.

Styleroomin puolella on käynnissä Unelmien Talo&Kodin teemakuvakilpailu, jossa etsitään sitä upeinta, erikoisinta ja löytäjälleen merkittävintä kirppislöytöä. Tein oman albumin meidän kirppislöydöistä ja kokosin sinne vuosien varrella tekemiäni löytöjä. Voit itsekin käydä osallistumassa kilpailuun tekemälle kirppislöydöistäsi albumin. Osallistumisohjeet kilpailuun löydät tästä


Omien kirppislöytöjen helmet

Vanhat rautalangasta tehdyt korit. Näihin liittyy hauska tarina ja historia. Edelleen ovat molemmat korit meillä kovassa käytössä saaressa.

Hopeoidut kehykset. Nämä löytyivät vuosi sitten Loviisan Vanhat Talot -tapahtuman eräältä pihakirppikseltä. Kehykset saivat peilin, joka on nyt eteisessä.

Messinkiset kynttilälampetit. Nämä löytyivät pari talvea sitten Porvoon Taidetehtaan Joulumarkkinoilta. Iso kokoiset lampetit toimivat täydellisesti ruokasalissa ja antavat hyvin valoa.

Ralph Laurenin laukku. Tästä laukusta ei mitään varsinaista postausta ole, mutta vilahtaa tuossa kollaasin ensimmäisessä kuvassa. Tämän löydön olen tehtyt jo vuosia sitten Tampereella asuessani. Laukku maksoi vain muutamia euroja ja kunto oli todella hyvä. Laukku on ollut siitä asti ykköslaukkuni. Olen lisäksi Ebayn kautta löytänyt pienemmän laukun, joka on samaa sarjaa. Tuplalöytö siis!

Mikä on sinun paras kirppislöytösi?

TallennaTallenna

4 kommenttia

 1. No onpa vain upeita löytöjä! Nuo lampetit on niin hienot! Minäkin koluan kirppareita ja enimmäkseen löydän hyviä vaatteita ja asuja. Käy kurkkaamassa blogiani www.pellavaajapastellia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Kiva välillä muistella mitä kaikkea on tullut löydettyä :)

   Poista
 2. Hienoja tavaroita olet löytänyt ja upeasti niitä tuunannut omiin tarpeisiin sopiviksi. Omalta kohdaltani taitaa aina se uusin löytö olla paras, en pystyisi valitsemaan! Hauskaa elokuuta ja onnea tuleviin etsintöihin. t. Minna J.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Mukavaa syksyä sinnekin :) Muutama uusi löytö itseasiassa onkin, joita en ole vielä ole ehtinyt blogin puolelle laittamaan.

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.