21. heinäkuuta 2016

Talkki G484Mökille ei sittenkään löytynyt täydellistä harmaata vaan täydellinen vaalea greige. Väriksi valittiin Tikkurilan Talkki G484, joka on lämmin beigen ja harmaan välimuoto. Yleisilme on kuitenkin lähempänä pehmeää valkoista. Kotona sävy näyttää ihan vaaleanpunaiselta, mutta mökillä sulautuu täydellisesti ympäristöön ja luo pehmeän tunnelman. 

Mökki on kauttaaltaan täynnä allekirjoittaneen värikokeiluja. Viime kesänä aloitettu maalaus valkoisella on myös jäänyt vaiheeseen eli tila näyttää todella levottomalta. Juhannuksena mökillä vierailleen perheen lapsetkin ihmettelivät, miksi seinät on maalattu niin kummallisesti.

Aloitimme myös keittiöremontin. Keittiö on vetänyt viimeisiään jo vuosia. Lämminvesivaraaja vuotaa, vesi ei tule kunnolla sisälle asti vaan vuotaa ulkona, jääkaappia ei saa kunnolla kylmäksi ja liesi alkaa jo näyttämään ruostumisen merkkejä. Kaapiston alta esiin tuli alkuperäistä seinäpintaa ja osa ruskeasta katosta. Odottakaan vain kun pääsette näkemään keittiön ennen -kuvia.

Huomenna lähdetään maalaamaan mökin sisäseinät valmiiksi ja toivotaan, että väri toimii isommallakin pinnalla. Viikonlopun jälkeen tulossa siis lisää juttua mökiltä.

TallennaTallennaTallennaTallenna

Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.