18. toukokuuta 2016

Vähän erilainen puunkantokori


Polttopuiden käyttö on kevään edetessä loppunut melkein kokonaan ja olen tämän takia täysin unohtanut alku keväänä tekemäni löydön. Joku varmaan vielä muistaa tämän nahkaisen kirppisaarteen? Pohdin jo ensimmäisessä postauksessa, miten tätä käyttäisin ja vaihtoehtoja tulikin miettiessä monta. Piknikille ei olla vielä päästy ja viimeiset koivuklapit olivat sopivasti vailla paikkaa – tähän ne sitten päätyivät. Kesän ajanhan tämä toimii täydellisesti sisustuselementtinä, kun polttopuita ei tarvitse. Huomasin kuitenkin suureksi ilokseni, että tällä pystyy myös oikeasti kantamaan puita vaivatta. Syksyn tullessa tästä tulee siis uudelleen käyttöesine.

Pienen hiljaisuuden blogin puolella on aiheuttanut mökillä puuhailu. Olen soutanut edes takaisin maalaamassa ja valokuvaamassa. Tänäänkin lähden asiakaskäyntien jälkeen kohti saaristoa. Tällä viikolla pääsette näkemään miltä meidän pieni mökki näyttää makuuhuoneen osalta. Olen niin innoissani lopputuloksesta, etten malta odottaa teille kuvien jakamista!

2 kommenttia

  1. No muistan! Mahtavaa, että sille löytyi noinkin kätevää käyttöä! Ja onhan tuo kyllä tosi komea sisustuselementti, siinä on sitä jotain! :)

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.