27. helmikuuta 2016

Tapettivaihtoehtoja pukeutumisnurkkaukseen


Kuvat

Kerroin teille aiemmin uudesta vaatekaapista ja suunnitelmistani tapetoida kaapin taakse jäävä seinäpinta. Tämä pieni projekti on innostanut selaamaan tapettivalikoimia ja vastaan on tullut upeita vaihtoehtoja.

Aivan alkuun tapetti, johon ihastuin vaikka se ei meille sopisi minnekään. Vai sopisiko sittenkin? Kyseessä on Willian Morrisin Brer Rabbit -tapetti, jossa ihastuin juuri noihin jäniksiin. Tästä upeasta tapetista löytyy kuusi eri värivaihtoehtoa, mutta ei yhtään meidän tartan-tapetin pariksi sopivaa vihreän sävyä.


Ensimmäinen oikea vaihtoehto tapetoitavalle seinälle on Ralph Laurenin Kingsbridge Novelty. Tämä on kilpaillut vaihtoehtona nykyisen tapetin kanssa, kun tapetteja valittiin makuuhuoneeseen. Isolle seinäpinnalle tämä on kuitenkin omaan makuuni liikaa. En ole tästä vielä mallipalaa saanut käsiini, mutta luulen ettei sävy mene yhteen Sandbergin Ranoldin kanssa.


Seuraavana vaihtoehtona on Anthropologien kaksi erilaista tapettia. Nämä tapetit ovat paperille painettuja seinämaalauksia – kuva on siis koko seinän kokoinen. Olen todella ihastunut näihin ja ottaisin kumman tahansa, mutta vastaan tulee hinta sekä koko. Nämä ovat melko isoille pinnoille mitoitettuja ja iso osa kalliista tapetista jäisi siis käyttämättä.


Tässä toinen yllä mainitsemistani tapeteista.


Viimeinen vaihtoehto on Sanderssonin Fox Hunting. Tähän olen kallistumassa juuri nyt eniten, mutta samalla vähän harmittaa tämän vaihtoehdon "turvallisuus". Tällä kuosilla ei tule kovin isoa kontrastia valkoiseen lattiaan ja vierelle jäävään seinäpintaa – riskinä myös se, että tapetin pohjaväri näyttää likaiselta puhtaan valkoisen rinnalla. Plussana värimaailma, joka istuu täydellisesti Sandbergin Ranoldin pariksi. Mallipalaa en ole vielä tästä saanut käsiini, mutta näin kuvan perusteella se voisi hyvin olla tämä tapetti.

Mikä tapettivaihtoehdoista on oma suosikkisi? Tai tuleeko mieleen jokin vaihtoehto, jota joukosta ei löydy?

10 kommenttia

 1. Voi hyvä tavaton miten ihastuttavaan blogiin päädyinkään =)Upeita kuvia ja tunnelmia. Ehdottomasti nuo Anthropologien tapetit ovat makuuni. Jopa se alempana oleva rusehtava kettu tapetti näytti erityisen viehättävältä kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jori! Nuo ovat edelleekin vahva suosikki, jos vain keksisin loppu tapetille jotain käyttöä :)

   Poista
 2. Kaikki näyttävät kauniilta...tuon ensimmäisen vihertävän voisin nimetä suosikikseni..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä lumoava :) Kävitkö kurkkaamassa kaikki ihanat värivaihtoehdot?

   Poista
 3. Kauniita tapetteja kaikki. Itse valitsisin kettu tapetin. Samaa kaunista ruskeaa tapetissa kuten kaapissakin. Onhan teillä "oma" kettukin pihapiirissä hipsimässä... Ensimmäinen tapetti on myös kaunis. Kaappihan on käsittääkseni kaukana ruututapetista, joten eivät riitele ihan vierekkäin.
  Muuten, olet sisustanut tosi ihastuttavan kodin!
  T.TarjaL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Tapetoitava seinä ei näy esimerkiksi vuoteesta katsottuna, mutta haluaisin sen olevan samaa henkeä Sandbergin tapetin kanssa. Vielä ei ole ihan pois suljettu mikään vaihtoehdoista. Muutama vaihtoehto on vielä löytynyt lisääkin vaikeuttamaan valintaa :) Onneksi ei ole kiire!

   Poista
 4. Olet valikoinut upeita tapetteja, ihan jokaisessa on sitä jotakin! Jotenkin vaan minäkin kiinnyin tuhon kettutapettiin ja se eka myös, mutta kerroitkin niistä väriongelmista sen tapetin kohdalla. Tämäkin ratkeaa yhtäkkiä harjaantuneella sisustussilmälläsi! Mukavaa maaliskuuta ja pääsiäisajan odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villis! Aloin myös harkitsemaan itse seinämaalauksen tekemistä – saisi ketunkin ja vielä ihan oikeaan kohtaan :) Ihanaa maaliskuuta ja pääsiäisen odotusta sinnekin!

   Poista
 5. Kiva projekti ja hienot tapetit! Kun teidän ruututapettikin on Sandbergin valikoimasta, luulen että olet niiden Raphael-tapettiakin jo nähnyt, mutta ajattelin kuitenkin siitä vinkata, kun sekin on vähän tuollainen Mural-henkinen... Harkitsen itse sitä meidän olohuoneeseen, mutta onko liian hempeä teidän makuun? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Anna-Lena! Ei yhtään huono vaihtoehto tuo Raphaelkaan – mennyt itseltäni ihan ohi. Eikä ole yhtään liian hempeä. Aika tummia värivaihtoehtojakin löytyi :)

   Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.