11. helmikuuta 2016

Lahjavinkki ystävänpäiväksi

 
Olen aina ollut huono käyttämään koruja. Työssä sormukset ovat aina tiellä ja korvakorut tuntuvat ikäviltä kuulosuojaimissa. Kaulakorut toimivat kunhan eivät unohdu kaulaan salille tai lenkkipolulle. Rannekellot ovat sitten asia erikseen. Olen pitkän aikaa käyttänyt pelkästään kelloa korujen sijasta. Nykyään ilman kelloa on suorastaan alaston olo.

Ennen joulua tilasin itselleni kauan haaveilemani Daniel Wellingtonin kellon. Tämä on todella yksinkertainen ja kaunis kello, eikä ole kohtuuttoman hintainenkaan. Kovin kallista kelloa en uskaltaisi edes arjessa käyttää, koska säännöllisesti jotain menee rikki verstaalla. Iso plussa kellossa itselleni on erilaiset rannekkeet ja niiden helppo vaihtaminen. Valkoimasta löytyy nahkaisia ja kankaisia rannekkeita.

Daniel Wellingtonin  verkkokaupasta on nyt ystävänpäivän kunniaksi mahdollista tilata kello ilmaisella pikatoimituksella 14.2 saakka. Kellon saa halutessaan lahjapakkauksessa ilman lisäkuluja. Valkoimasta löytyy kelloja miehille ja naisille. Naisille vinkkinä, että miesten kellot istuvat myös hyvin naisille – voisi siis välillä lainata lahjan saajalta.


*sisältää mainoslinkkejä


Lähetä kommentti

© Local Artisan. Design by Fearne.