4. helmikuuta 2016

Lähemmäksi kevättä
Olen ottanut ison askeleen kohti kevättä kevätkukkien muodossa. Mikään ei tuo niin keväistä tunnelmaa kotiin kuin tuoreet narsissit ja ulkona sulava lumi. Viime viikolla pihan laidalta kaadettiin valtava kuusi, joka avasi kaatuessaan meille esteettömän järvinäköalan. Aiemmin järvelle on näkynyt esteettömästi vain ullakon ikkunasta. Nyt voi jäiden lähtöä seurata suoraan ruokasalin ikkunasta.

Olen saanut sähköpostiin ja kommentteihin monta kyselyä liittyen meidän harmaalumppupaperiseiniin ja kyseisen seinäpinnan tekemiseen. Kaikille teille kyselijöille vastaan erikseen, mutta päätin myös tehdä ihan kunnollisen postauksen selvästi kiinnostavasta aiheesta. Ohjeita ja vinkkejä lumppupaperointiin pääsette siis lukemaan viikonloppuna!

6 kommenttia

 1. Narssisit tuovatkin jo kevään tunnun..pitääkin huomenna kauppapäivänä vaihtaa tulppaanit narsisseihin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Irmastiina! Toivottavasti on narsisseja löytynyt :)

   Poista
 2. Kevät tuntuu olevan mielessä jo monella. Itse olen jo ostanut siemeniä ja laittanut herneenversoja kasvamaan. Perunanarsissi on oma suosikkini.En tiedä joko niitä on saatavana. Viikonloppuja sinne Porvoon suunnalle. t Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa itse asissa on juuri perunanarsisseja eli saatavilla on :) Toivottavasti löytyy sieltäkin suunnalta! Täälläkin kasvaa kohta herneenversot. Mukavaa tulevaa viikonloppua!

   Poista
 3. Kauniit kuvasi toivat kevättunnelman. Kiitos siitä! Tuija

  VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.