5. joulukuuta 2015

Villa Olivian Joulukalenteri
Joulukoristeita tehdessä yksi materiaali suosikeistani ovat kävyt. Kävyistä tehdyt koristeet kestävät hyvin myös ulkona ja koristeita on helppo muokata uudelleen. Nämä valtavat kävyt olen kerännyt vanhan asuntomme luota Vanhasta Porvoosta. Nämä ovat itsessään jo niin näyttäviä etteivät kaivanneet muuta kuin pellavanauhaa.

Tätä koristetta varten tarvitset isoja käpyjä, silmuruuveja, pellavanauhaa, porakoneen ja pienen terän. Poraa käpyjen kantoihin pienet aloitukset silmuruuveja varten. Solmi ensimmäinen käpy silmuruuvista pellavanauhan päähän ja pujota 1-2 käpyä pellavanauhaan. Jokaiselle kävylle voi myös halutessaan laittaa oman nauhan. Olen lopuksi laittanut nauhat solmuun ja solmun päälle leveämmästä nauhasta rusetin.

5 kommenttia

  1. Miten kauniita ja ihanan yksinkertaisia :)

    VastaaPoista
  2. Yksinkertaisesti kaunista :) Me olemme saaneet välillä suhteilla eräästä arboretumista isoja ja pieniä käpyjä, mutta aiemmin olen kokenut jotenkin isot kävyt hankaliksi käyttää koristeiksi, joten tässäpä minulle olisi hyvä idea niillekin, kiitos!

    VastaaPoista
  3. Yksinkertaisesti kaunista :) Me olemme saaneet välillä suhteilla eräästä arboretumista isoja ja pieniä käpyjä, mutta aiemmin olen kokenut jotenkin isot kävyt hankaliksi käyttää koristeiksi, joten tässäpä minulle olisi hyvä idea niillekin, kiitos!

    VastaaPoista

© Local Artisan. Design by Fearne.