23. joulukuuta 2015

Villa Olivian Joulukalenteri


Tänään pääsette kurkistamaan meidän joulukattaukseen. Kaikki ei ole vielä ihan valmista. Sieltä täältä puuttuu ruokailuvälineitä ja osa koristeista on odottamassa vedessä aattoaamuun saakka. Laitoin kuvausta varten havut pöydälle, mutta aattona ne ovat sidottuna köynnökseksi ja joukkoon ajattelin laittaa myös muutaman puolukanvarvun. Keskellä pöytää on vanhaan puulaatikkoon tehty asetelma havuista ja puolukanvarvuista. Olen laittanut laatikkoon kukkasienen, joka on turvotettu vedessä. Myös kynttilät pysyvät hyvin pystyssä tässä alustassa.

Lautasliinat ovat löytö edelliseltä Tukholman reissulta. Lautasliinojen ympärille olen solminut pellavanarun, jonka alle olen sijauttanut kanelitangon sekä puolukanvarvun. Kaneli tuo ihanan jouluisen tuoksun pöytään.

Tämän joulun kattaus on luonnollinen ja runsas. Miltä teidän joulupöydät näyttävät huomenna?

4 kommenttia

  1. Onpa kaunista! Harmitta oikein, etten ole tänä vuonna ehtinyt oikein suoda ajatustakaan koko kattaukselle, mutta se menee kyllä samaan linjaan muutenkin tämän joulun kanssa. Aiemmin olen jo hyvissä ajoin miettinyt kaikki lasten vaatteet ja servetit ja ties mitkä, mutta nyt niitä on ensimmäisen kerran mietitty tänään, ja tietysti vasta sitten kun kaupan on jo kiinni. No, tuleehan näitä jouluja, ehkä ensi vuonna paremmilla voimilla? Kivaa joulua teille :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde! Joulukalenterin ansiosta tuli laitettua vähän enemmän joulujuttuja tänä vuonna. Nähtäväksi jää jaksaako ensi vuonna :)

      Poista

© Local Artisan. Design by Fearne.